Kunststof rijplaten

Leverbaar in diverse maten

Kunststof rijplaten worden veelal ingezet ter bescherming van straatwerk, maar ook om een stevige ondergrond te creëren. Door het gebruiken van kunststof rijplaten wordt het gewicht van bijvoorbeeld uw auto of hoogwerker verdeeld over de rijplaat. Schoolpleinen, grasvelden en nieuwe bestratingen worden zo begaanbaar en blijven beschermd tegen eventuele verzakkingen. Verder is het een goed alternatief voor opengebroken voet- of fietspaden wanneer het straatwerk eruit ligt.

De kunststof rijplaten van Roos zijn leverbaar in diverse maten:

De meest gangbare maat is 3x1 meter. Deze plaat heeft een gewicht van 57 kilogram. Naast deze afmeting zijn er standaard maten van 3x0,5 meter en 4x1 meter. Een andere mogelijkheid is om rijplaten te huren van 6x2 meter. Deze platen hebben een gewicht van 228 kilogram. Door een werkend oppervlak van 12 m2 zijn deze rijplaten bij uitstek geschikt voor toepassing bij evenementen. Met behulp van onze autokraan zijn wij in staat om in korte tijd grote oppervlakten van platen te voorzien.

De kleinere rijplaten zijn voorzien van handgrepen die het mogelijk maken de platen handmatig te verplaatsen. Roos kan de platen bij u bezorgen en uitleggen. Natuurlijk is het ook mogelijk om de rijplaten zelf af te halen. Alle platen worden zo nodig na gebruik grondig met waterkracht gereinigd met een speciaal hiervoor  ontwikkelde wasstraat. Zo kunnen wij altijd schone kunststof rijplaten leveren.

Onze wasstraat

Mooi schoon groen is niet lelijk! Hierbij wat foto’s van onze wasstraat die ingezet wordt om de vervuilde kunststof rijplaten te wassen zodat wij u van schone rijplaten kunnen voorzien.